Epic Games bu hafta hangi oyunu ücretsiz verecek? 26 Eylül'de geliyor

Epic Games bu hafta hangi oyunu ücretsiz verecek? 26 Eylül'de geliyor

Epic Games Store, her hafta Perşembe günü ücretsiz oyunlarıyla oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor! Bu haftanın oyunu ise 26 Eylül'de geliyor! İşte Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu...

Epic Games Store, oyunculara her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu The Spirit and the Mouse oldu. Bu sevimli macera oyununda, Lila adında bir fareyi kontrol ediyor ve kasabaya yardım etmek için bulmacaları çözüyorsunuz. Karanlıkla kaplanan kasabanın gizemlerini açığa çıkarmak için birçok görev sizi bekliyor.

THE SPIRIT AND THE MOUSE ÜCRETSİZ OLARAK YAYINDA

ucretsiz-oyun.jpg

The Spirit and the Mouse, 26 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden tamamen ücretsiz olarak sunulacak. Bu tarihler arasında oyunu kütüphanenize eklerseniz, oyuna sonsuza kadar sahip olacaksınız. Ayrıca, hala ücretsiz olan TOEM ve The Last Stand: Aftermath oyunlarını da 26 Eylül'e kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

EPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL ALINIR?

Epic Games’ten ücretsiz oyunları almak oldukça basit. Öncelikle Epic Games Store sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Ardından ücretsiz oyunlar sayfasında istediğiniz oyunu seçip, "Yükle" butonuna tıklayarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak, oyunu alabilmek için bir Epic Games hesabınız olması gerektiğini unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN