Dilan Polat yine yaptı yapacağını! Eski günlerini unuttu fiyatlara tepki gösterdi: “Yanlış yazmışlardır”

Geçtiğimiz haftalarda cezaevinden çıka sosyal medya fenomeni Dilan Polat, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla tepki topladı. Lüks hayatıyla bilinen isim şimdi de kıyma fiyatlarına tepki gösterdi. İşte detaylar…

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, cezaevinden tahliye olduktan sonra yeniden aktif hale gelmesiyle dikkat çekti. Son paylaşımıyla ekonomi konusundaki yorumları, kullanıcıların tepkisini topladı.

yeni-proje-1.jpg

KIYMANIN FİYATI ŞAŞIRTTI!

Dilan Polat, sosyal medya hesabından kıymanın 1.291 TL olduğuna şaşırarak, "Alın teriyle kazandığımız için bunların olacağını aklıma gelmedi. Şu anda bir gelir kaynağımız yok" ifadelerini kullandı. Bu açıklama, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı buldu.

capture-20240923093501184.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Polat’ın kıyma fiyatına dair sözleri, birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti. Kullanıcılar, "Vergi kaçırıyordunuz, fiyatların artmasına şaşırmayın" gibi eleştirilerde bulundu. Diğerleri ise, “Değişim uzun zamandır var, siz etkilenmiyordunuz” ve “Altın tozlu kahve içiyordun bir zamanlar” yorumlarıyla Polat’a göndermelerde bulundu.

yeni-proje.jpg

Dilan Polat’ın ekonomi konusundaki bu yorumları, sosyal medya gündeminde tartışmalara neden olmaya devam ediyor. Fenomenin, lüks yaşam tarzıyla bağlantılı bu ifadeleri, kullanıcıların gözünde çelişkili bir tablo ortaya koyuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN