Bir dönemin yıldızıydı, şimdi sokaklarda yaşıyor! Türk sinemasının sevilen ismini o halde görenler inanamadı

Bir dönemin yıldızıydı, şimdi sokaklarda yaşıyor! Türk sinemasının sevilen ismini o halde görenler inanamadı

Bir dönem rol aldığı filmlerle Yeşilçam’a damga vuran ünlü isim son hali ile görenleri adeta şaşkına çevirdi. Sokakta yaşadığı öğrenilen ünlü oyuncuya ise sanat camiasından yardım eden isimler dikkat çekti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Türk sinemasının efsanevi isimlerinden biri olan Recep Bülbülses, yıllar sonra tekrar kameralar karşısına çıktı. Ancak bu kez, ünlü oyuncunun yaşamı sokaklarda geçirdiği zor bir dönemle gündeme geldi. Sinema kariyerinin zirveye çıktığı yıllardan sonra, sağlık sorunları ve maddi zorluklar nedeniyle sokaklarda yaşamak zorunda kalan Bülbülses, yaşadığı sıkıntıları içeren bir açıklamada bulundu.

yeni-proje.jpg

ZOR GÜNLERİNDE O İSİMLER YARDIMCI OLDU

Recep Bülbülses, sağlık sorunları nedeniyle zor bir dönem geçirdiğini ve kendisine sadece Yıldız Tilbe ile Kerem Alışık’ın yardım ettiğini belirtti. Ünlü sanatçılar, Bülbülses'e maddi destek sağlamakta ve engelli arabası gibi ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bülbülses, “Sokakta ölmek istemiyorum” diyerek, yaşadığı zorlukları ve yardım çağrısını dile getirdi.

yeni-proje-1.jpg

Sağlık problemi yaşadığını belirten Recep Bülbülses, "Sokakta ölmek istemiyorum" dedi. Yıllar sonra görüntülenen Recep Bülbülses, "Çok acılar çekiyorum. Allah razı olsun bir Yıldız Tilbe yardım ediyor. Gerçekten delikanlı bir kadın. Senelerdir hep ondan yardım alıyorum. Bir daha var aydan aya bana para gönderiyor. O da Kerem Alışık. Engelli araba lazım bana. Çok rahatsızım. Allah Yıldız Tilbe’den ve Kerem Alışık’tan razı olsun. Düşenin dostu yok. Sokakta ölmek istemiyorum” dedi.

yeni-proje-2.jpg

RECEP BÜLBÜLSES KİMDİR?

Mardin doğumlu Recep Bülbülses, 1983 yılında "Kardeşim Benim" filmiyle sinemaya adım atmış ve Yeşilçam’ın parlayan yıldızlarından biri haline gelmiştir. Kariyerinde 60’ın üzerinde filmde rol almış olan Bülbülses, "Patroniçe" (1987) ve "Acıların Çocuğu" (1985) gibi önemli yapımlarda başrol oynamıştır. Sinema kariyerinin ardından müzik dünyasına da adım atan Bülbülses, popülerliğini yitirmesiyle birlikte geçimini sokaklarda şarkı söyleyerek sağlamaya başlamıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN