Ben Bu Cihana Sığmazam Mercan kimdir? Gerçek adı nedir? Melisa Duru Ünal biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Ben Bu Cihana Sığmazam Mercan kimdir? Gerçek adı nedir? Melisa Duru Ünal biyografisi ve rol aldığı yapımlar

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi oldukça merak ediliyor. Oyuncuları ise internette en çok araştırılan arasında oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam çocuk oyuncusu Melisa Duru Ünal ise sevimliliği ile dikkat çekti. İşte detaylar...

Melisa Duru Ünal Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide rol alacak. Çocuk oyuncu olarak ekranlara gelecek olan dizide rol alan Melisa Duru Ünal ile ilgili merak edilenler haberimizde!

MELİSA DURU ÜNAL KİMDİR?

Layla Şirin ajansında kayıtlı olan çocuk oyuncu reklam filminde ekranlarda yer almıştır. 7 yaşında olan Melisa Duru Ünal İstanbul'da yaşmaktadır. Bal Parmak markasının reklamında kamera karşısına geçen çocuk oyuncu beğeni toplamış ve Baba dizisinde rol almaya hak kazanmıştır. Baba dizisinden ayrılan Melisa Duru Ünal göstermiş olduğu performans ile Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yer almaya başladı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde ise Cezayir ve Leyla karakterlerinin kızı olarak dizide yer almaktadır. Dizide i karakter ismi ise Mercan'dır. Tüm sevimliliği ile ekranlarda olacak olan çocuk oyuncu Melisa Duru Ünal sosyal medyayı da sık kullanıyor. Paylaşmış olduğu videolarda güzelliği ve tatlılığı dikkat çekiyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM MERCAN KİMDİR?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde rol alacak olan çocuk oyuncu başrol oyuncularından biridir. Cezayir ve Leyla'nın kızı olarak ekranlarda olacak. Anne ve babasına düşkün olan kız çocuğu bilmiş tavırlarıyla ekranlarda olacak. Okula yeni başlayacak olan Mercan, başarılı bir öğrenci olacaktır. Babasının ise mesleğini bilmemektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN