Ayça Ayşin Turan'a kötü haber! Dizisinin final haberi zamansız verildi: Kader Bağları artık ekranlarda olmayacak

Ayça Ayşin Turan'a kötü haber! Dizisinin final haberi zamansız verildi: Kader Bağları artık ekranlarda olmayacak

Yeni başlayan dizilerin hızla final yapması televizyon dünyasının kaçınılmaz bir gerçeğidir. Bu dizilerden biri de başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu‘ nun paylaştığı Kader Bağları. Ekranların sevilen o dizisi için kanal ise kararını verdi.

Televizyon dünyası her yıl binlerce diziye ev sahipliği yapar. Ancak ne yazık ki, bu dizilerin birçoğu uzun soluklu bir hayat sürdüremez ve kısa süre içinde ekrandan silinir. Yeni başlayan dizilerin çoğu, beklentileri karşılayamayarak birkaç bölüm sonra final yapar. İstenilen başarıyı yakalayamayan, başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu‘ nun paylaştığı Kader Bağları da bunlardan biri.

AYÇA AYŞİN TURAN'A KÖTÜ HABER! DİZİSİNİN FİNAL HABERİ ZAMANSIZ VERİLDİ: KADER BAĞLARI ARTIK EKRANLARDA OLMAYACAK

Bazı sahneleri Karadağ‘da çekilen Kader Bağları dizisinin geçen hafta yönetmeni değişti ve Benal Tairi görevini Ersoy Güler‘e devretti. Geçtiğimiz gün İstanbul Havalimanında kameralara yakalanan Ayça Ayşin Turan' ın keyifsiz halleri dikkatlerden kaçmamıştı. Ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularına yanıt vermeyip havalimanından çıkmıştı. Meğer genç oyuncunun gerginliğinin nedeni uçağa binmeden önce rol aldığı dizinin final yapması kararıymış.

652cceac4e3fe10c74254406.webp

Bu hafta dördüncü bölümü ekrana gelecek Kader Bağları, 5'inci bölümde final yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN