Ünlü oyuncu feci şekilde öldü: Uzuvları kopmuş halde bulundu! Denizden cesedi çıktı

Ünlü oyuncu feci şekilde öldü: Uzuvları kopmuş halde bulundu! Denizden cesedi çıktı

Oyunculuğunun yanı sıra profesyonel sörf de yapan ünlü oyuncu, plajda köpekbalığı saldırısı sonucu trajik şekilde yaşamını yitirdi. İşte detaylar...

'Karayip Korsanları' filminde rol alan sörf efsanesi Tamayo Perry, ABD'nin Hawaii eyaletine bağlı Oahu kentindeki Malaekahana Plajı'nda köpekbalığı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

UZUVLARI KOPUK HALDE BULUNDU

Sözcü'de yer alan habere göre, 49 yaşındaki Tamayo Perry, Malaekahana Plajı'nda yerel sörfçüler tarafından bir kol ve bacağı kopmuş halde bulundu. Sağlık ekipleri, Tamayo Perry'nin birden fazla köpekbalığı saldırısına uğradığını belirtti. Okyanus Güvenlik görevlileri saldırının ardından bölgede köpekbalığı uyarıları yayınladı.

1975 doğumlu Tamayo Perry, Oahu'nun doğu tarafında büyümüş ve kariyerini Kuzey Kıyısı'nda sürdürmüştü.

Honolulu Okyanus Güvenliği Geçici Şefi Kurt Lager, "Tamayo Perry, tüm tarafından sevilen bir cankurtaran ve dünya çapında tanınan profesyonel bir sörfçüydü" diyerek başsağlığı diledi. Tamayo Perry'nin ölümü, bu ay Oahu'da görülen ikinci ölümcül köpekbalığı saldırısı olarak kaydedildi.

tamayo-perry-kimdir-nasil-oldu.jpg
Tamayo Perry

12 YAŞINDA SÖRF YAPMAYA BAŞLADI

Tamayo Perry, gençliğinde sörf tahtası ödünç alarak sessiz, yükselen yerel çocuk olarak tanındı. 1997'de en sevdiği sörfçüler Gerry Lopez ve Tom Carroll'dan esinlenerek tüp sürüş stili geliştirdi.

İki yıl sonra Pipeline Masters'ı kazandı oyuncu, 2005'te Pipeline'ın en ünlü sörfçülerinden biri olarak tanındı. Karizması ve yetenekleri, ona Blue Crush, Lost, Karayip Korsanları: Garip Gelgitler ve Hawaii Five-0 gibi yapımlarda rol alma fırsatı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN