Erken Petekkaya'nın yeni adresi belli oldu

Erken Petekkaya'nın yeni adresi belli oldu

Erkan Petekkaya, TRT’nin dijital platformu Tabii'de yayınlanacak kod adı "Yankı" dizisiyle ekranlara dönüyor. Usta oyuncu, dizide "Teoman" karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Ozan Aksungur’un, Oğuz Ayaz ve Ozan Ayaz ile yazıp yöneteceği kod adı "Yankı" dizisinin hazırlıkları sürüyor. Dizinin temmuz ayının ilk haftasında sete çıkması planlanıyor. TRT’nin dijital platformu Tabii'de yayınlanacak olan dizi, 10 bölümden oluşacak.

2-001.jpg

ERKAN PETEKKAYA 'TEOMAN' ROLÜYLE SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Heybe Yapım imzalı dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Usta oyuncu, dizide "Teoman" karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

1-001.jpg

Petekkaya, "Eray" karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan ile karşı karşıya gelecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Duygu Sarışın da yer alıyor.

3-001.jpg

Erkan Petekkaya’nın Yankı dizisiyle ekranlara dönüşü, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu, şimdiden büyük merak uyandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN