Animasyonseverleri heyecanlandıran gelişme! 'Sürekli Dizi' çizgi dizisi geri dönüyor!

Animasyonseverleri heyecanlandıran gelişme! 'Sürekli Dizi' çizgi dizisi geri dönüyor!

Animasyonseverleri heyecanlandıran gelişme! Cartoon Network'te yayınlanan, 2017 yılında final yapan çizgi dizi Sürekli Dizi geri dönüyor...

TUNACAN ATALAY

Annecy Animasyon Festivali'nde yapılan duyurular arasında Sürekli Dizi'nin (Regular Show) geri döneceği haberi, animasyon severler arasında büyük heyecan yarattı. Ayrıntılar sınırlı olsa da, Sürekli Dizi'nin yeniden canlandırılmasının üzerinde çalışıldığı resmi olarak doğrulandı.

YENİ SÜREKLİ DİZİ CARTOON NETWORK'TE

Regular Show: Season 5 - Return of Mordecai and the Rigbys (2014) - (S5E26) - Backdrops — The Movie Database (TMDB)

Henüz resmi bir isim almayan bu yeni proje, Cartoon Network için geliştiriliyor. Şu anda hikaye detayları açıklanmadı ve Mordecai ile Rigby'nin ana karakterler olarak geri dönüp dönmeyeceği kesinleşmedi. Ancak, orijinal diziden bazı karakterlerin yer alacağı bildirildi ve orijinal yaratıcı J.G. Quintel'in projede yer alacağı doğrulandı. Duyuru, Annecy Festival katılımcıları tarafından büyük alkışlarla karşılandı.

SÜREKLİ DİZİ'NİN BAŞARILI GEÇMİŞİ

Temp Check - Regular Show (Season 2, Episode 15) - Apple TV

Orijinal Sürekli Dizi, 2010 yılında izleyicilerle buluşmuş ve 2017'de sona ermeden önce sekiz sezon boyunca yayınlanmıştı. Dizi, yerel bir parkta bekçi olarak çalışan mavi alakarga Mordecai ve rakun Rigby'nin maceralarını anlatıyor. Yayınlandığı süre boyunca büyük beğeni toplayan animasyon şovu, altı adaylığın yanı sıra bir Primetime Emmy Ödülü kazanmıştı. Sürekli Dizi'nin devam eden popülaritesi, serinin geri dönmesini beklenir kılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN