Tod'un yeni dizisi 'Sorgu' geliyor

Tod'un yeni dizisi 'Sorgu' geliyor

Tod'un yeni dizisi 'Sorgu' izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz ve Melisa Döngel'in yer aldığı dizinin konusu, sorgu biriminin tek kadın memuru Cihan Manoğlu'nun (Hazal Kaya) babasının şüpheli ölümü ve bu olayın sorgulamasını üstlenen mesai arkadaşı Metin Yazıcı (Çağlar Ertuğrul) ile olan ilişkisini konu alıyor.

Heyecanla beklenen TOD Originals dizisi Sorgu, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlamaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Karga 7 Pictures'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturuyor. özgün hikaye ve senaryosu Nuray Uslu ve Milay Ezengin tarafından kaleme alınan Sorgu, her bölümüyle izleyiciyi "Bir gerçek kaç yalandan oluşur?" sorgulamasına itecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Sorgu'nun hikayesi ise Sorgu biriminin tek kadın memuru Cihan Manoğlu (Hazal Kaya) etrafında dönüyor. Cihan'ın babası Hayati'nin şüpheli ölümü, dosyayı Cihan'ın mesai arkadaşı Metin Yazıcı'ya (Çağlar Ertuğrul) devrediyor. Dosyadaki gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin arasındaki derin aşk da sınanıyor.

Bu gizemli hikayede, hiç kimse masum değil ve her karakterin potansiyel bir şüpheli olma ihtimali var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN