Ahu Tuğba'nın ölümünde herkesi üzen detay! Rol arkadaşı Nuri Alço açıkladı: Vefatından bir gün önce...

Ahu Tuğba'nın ölümünde herkesi üzen detay! Rol arkadaşı Nuri Alço açıkladı: Vefatından bir gün önce...

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Ahu Tuğba'nın ölümüyle ilgili herkesi üzen detay! Acı kaybı duyuran yakın arkadaşı ve rol arkadaşı Nuri Alço açıkladı. Dün vefat etmişti. Vefatından bir gün önce...

Yeşilçam’ın efsanevi oyuncusu Ahu Tuğba, ABD'nin Miami şehrindeki evinde 69 yaşında hayata gözlerini yumdu. "Banker Bilo," "Dokunmayın Şabanıma," ve "Taçsız Kraliçe" gibi unutulmaz filmlerle tanınan başarılı oyuncunun ölümüne dair üzücü detaylar ortaya çıktı.

AHU TUĞBA'NIN ÖLÜMÜNDEKİ KAHREDEN DETAY

Nuri Alço hayati tehlikeyi atlattı - 24 Saat Gazetesi

Tuğba’nın ölüm haberini kamuoyuna duyuran yakın arkadaşı ve rol arkadaşı Nuri Alço, bu acı kaybın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Nuri Alço, “İstanbul'a getirmeye çalışıyoruz. Konsolosluklara devreye sokmaya çalışıyoruz. Daha dün konuştum kendisiyle, nefes almakta zorlanıyordu. Astımı vardı. Vefatından bir gün önce kızı Anjelik zorla doktora götürmek istemiş ama Ahu, 'Geçer' deyip, gitmemiş. Kızı sabah yatakta annesini hayatını kaybederken görmüş” ifadelerini kullandı.

AHU TUĞBA NEDEN ÖLDÜ?

Miami'deki evinde ölü olarak bulunan Ahu Tuğba'nın ölüm nedeni henüz resmi olarak açıklanmasa da, astım rahatsızlığı ve son günlerde yaşadığı solunum güçlüğü, ölümünün nedenleri arasında gösteriliyor. Gazeteci Hakan Solaker konu ile ilgili edindiği bilgileri şöyle aktardı: "Şimdi Amerika Miami'den üzücü bir haber aldım. Yakın dostum Nur Hekimci aradı ve maalesef ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba'nın evinde öldüğünü bildirdi. Evde kızı Anjelik varmış ve durumu polise kızı haber vermiş."

Tuğba, ölümünden önce zorlu bir süreçten geçmişti. Bir süre önce trafik kazası geçiren sanatçı, 8 saat süren bir ameliyatın ardından yoğun bakımda 3 hafta boyunca tedavi görmüştü.

Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı, kızı sevenlerinden dua istedi - Haberler

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN