Basit görünen zor test! Dört yapraklı yoncayı bulanın şansı dönecek! 9 saniyelik meydan okuma

Basit görünen zor test! Dört yapraklı yoncayı bulanın şansı dönecek! 9 saniyelik meydan okuma

Kartal gözlüler bile bu testi çözerken eleniyor. Basit görünse de bir o kadar zorlayıcı testler arasında yer alıyor 4 yapraklı yoncayı bulan şansını döndürüyor. 9 saniyelik meydan okuma testi sizleri bekliyor. İşte tüm detaylar…

Yüksek IQ'ya sahip olduğunu düşünenler hemen buraya toplansın. Resim içerisinde gizlenmiş 4 yapraklı yoncayı bulmak neredeyse imkansız görünüyor. Gözlem becerilerinizi kullanın detayları bir bir yakalayın. 9 saniyede gizli yoncayı bulmak pek de kolay olmayacak. İşte tüm detaylar…

BEYNİNİZ GÖZLERİNİZLE ÇATIŞACAK

Sevdiklerinizle birlikte çözebileceğiniz en eğlenceli testlerden biri sizi bekliyor. Ailenize arkadaşlarınıza meydan okuyun 9 saniyede sonuca ulaşmaya çalışın. Çözülmesi gereken karmaşık bilmecelerden birini daha eleyeceğiz. Gizli yoncayı bulmak için odaklanın. 9 saniyeniz başlıyor.

1…

2…

3…

4…

5…

Süre bitmek üzere elinizi çabuk tutun

6…

7…

8…

9…

Size verilen süreyi tamamladık.

Sonuca ulaşmak beklediğiniz kolay olmamış olabilir. Sonuca ulaşamadıysanız kendinize bir şans daha verebileceğiniz gibi aşağıdan yanıta da ulaşabilirsiniz.

İŞTE CEVABI…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN