Fındık alım fiyatlarına büyük zam! Tarım Kredi fiyatları güncelledi: Erken satmayan bayram edecek

Fındık alım fiyatlarına büyük zam! Tarım Kredi fiyatları güncelledi: Erken satmayan bayram edecek

Fındık bahçesi bulunan üreticiler dört gözle Tarım Kredi fiyatlarını bekliyordu. Fındık alım fiyatları güncellendi zamlar beraberinde geldi. Elindeki fındıkları erkenden satmayanlar şimdi bayram edecek. İşte Tarım Kredi fındık alım fiyatları…

Fındık mevsimi sonlanırken elindeki ürünleri satanlar kadar satmayanlar da bulunuyor. Fındık alımı gerçekleştiren kurumlardan biri Tarım Kredi Kooperatifi olurken bu yıl fiyatları ne kadar olacağı merak konusu oldu. Piyasanın altında kalan fiyatları güncelleme kararı alan Tarım Kredi Kooperatifi rakamları revize etti. İşte Tarım Kredi fındık alım fiyatları…

TARIM KREDİ FİYATLARI GÜNCELLEDİ

Fındık alımı gerçekleştiren kurumlardan birisi Tarım Kredi Kooperatifi olurken piyasanın altında görülen rakamlar güncellendi. Tarım Kredi 122 TL ile piyasanın altında kalan fındık alım fiyatlarını güncellerken Giresun kalite fındık için 132 TL'lik fiyat belirledi. Randıman başına da 2.60 kuruş artış yapıldığı belirtildi.

Tarım Kredi Kooperatifi fındık alım fiyatını arttırdı - Ekonomi - Gazete Gerçek

Levant kalite fındık için 7 gün vadeli 122 TL'den 45 gün vadeli 130 TL alınacağı belirtilirken bunların üzerine randıman fiyatının ekleneceği de aktarıldı. Tarım Kredi Kooperatifi ortakları da fındık alımı gerçekleştiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN