Kadın cinayetleri engellenemiyor! Metroda katletti

Kadın cinayetleri engellenemiyor! Metroda katletti

Kadın cinayetleri engellenemiyor. Ankara'da bir kişi boşanma aşamasındaki 44 yaşındaki eşini metro istasyonunun merdivenlerinde tabancayla sırtından vurarak katletti.

Olay, Ankara Sıhhiye Metro İstasyonu'nda meydana geldi. İddiaya göre, boşanma aşamasında olan C.B. ve D.B., metro çıkışında tartışmaya başladı. C.B., üzerinde bulunan tabancayı çıkarıp, D.B.'e ateş etti. Sırtından vurulan D.B. ağır yaralandı. Cani, çevredekilerin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılan D.B., hayatını kaybetti. C.B. de polis tarafından gözaltına alındı.

ÇEVREDEKİLER YAKALADI

Bölgede esnaf olan görgü tanığı Y.S., silah sesi duyduğunu, 2 yaşlı adamın caniyi yakaladığını anlattı. Y.S. daha sonra olay yerine gelen polislerin caniyi kelepçeleyerek götürdüğünü belirtti. Kadının böbreğinin arkasından vurulduğunu ifade eden Y.S. caninin 'O benim karım' dediğini belirtti.

Öte yandan, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu'nun, kadın cinayetleri raporuna göre, 8 ayda 280 kadın erkekler tarafından öldürüldü. 50 kadının ölümü ise şüpheli ölüm olarak kaydedildi. Kadınların 153'ü ateşli silahla, 60'ı kesici aletle öldürüldü.

Katledilen kadınların 134'ü evli, 73'ü bekar, 41’inin medeni durumu bilinmiyor. Kadınların 162'si kendi evinde, 9'u çalıştığı yerde, 82'si kamusal alanda öldürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN