Hal Robson Kanu hangi takımlı? Hal Robson Kanu kimdir?

Hal Robson Kanu hangi takımlı?  Hal Robson Kanu kimdir?

Hal Robson Kanu dün gece oynan Galler Belçika maçına damgasını vurdu. Hal Robson Kanu Şu anda herhangi bir kulüple sözleşmesi olmayan Kanu turnuvada 2 gol atınca adı transferde geçmeye başladı. Peki Hal Robson Kanu kimdir? Hal Robson Kanu kaç yaşında ve aslen nereli? Hal Robson Kanu hakkında merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Hal Robson Kanu herkes tarafından merak konusu oldu. Hal Robson Kanu kimdir? Hal Robson Kanu kaç yaşında ve nereli? Sizde haberimizden Hal Robson Kanu hayat hikayesini öğrenebilir merak ettiğiniz detayları bulabilirsiniz. 27 yaşındaki genç yıldızın bir de şaşırtan gerçeği daha ortaya çıktı. Hal Robson Kanu'nun takımı yok.

CNN Türk'te yer alan habere göre, 27 yaşındaki Galli golcünün en son formasını giydiği kulüp Reading'ti... Şu anda herhangi bir kulüple sözleşmesi olmayan Kanu turnuvada 2 gol atınca adı transferde geçmeye başladı. İşin ilginci Reading kulübünün sözleşmesi biten Kanu'ya sözleşme yenileme teklifinde dahi bulunmaması oldu.

16-07/02/1hal.jpg

30 Haziran 2016'da sözleşmesi biten Kanu'nun da adına tıpkı turnuvaya hiçbir şey yapmamasına rağmen damgasını vuran Kuzey İrlandalı futbol Will Grigg gibi şarkı yazıldı.

HAL ROBSON KANU KİMDİR?

Doğum: 21 Mayıs 1989 (27 yaşında), Acton, London, Birleşik Krallık

Boy: 1,84 m

Kilo: 83 kg

Kariyer başlangıç tarihi: 2007

16-07/02/nintchdbpict000243732888.jpg

Şu andaki takımları: Galler Millî Futbol Takımı (Orta saha, Forvet), Reading FC (Orta saha)
Hal Robson Kanu dün gece oynan Galler Belçika maçına damgasını vurdu. Hal Robson Kanu Şu anda herhangi bir kulüple sözleşmesi olmayan Kanu turnuvada 2 gol atınca adı transferde geçmeye başladı. Peki Hal Robson Kanu kimdir? Hal Robson Kanu kaç yaşında ve aslen nereli? Hal Robson Kanu hakkında merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN