'İsrail'e enerjiyi kes' Zorlu Holding'e Gazze protestosu

'İsrail'e enerjiyi kes' Zorlu Holding'e Gazze protestosu

İran’ın İsrail’e balistik füze saldırısı düzendiği gece İsrail’de elektrik santralleri bulunan Zorlu Holding protesto edildi. Filistin için 1000 Genç grubu “Siyoniste bu gece hiçbir yerde rahat yok” sloganlarıyla holdingin camlarına soda şişesi attı.

Soykırımın ilk aylarından beri Türkiye-İsrail arasındaki ticareti protesto eden Filistin için 1000 Genç grubu İsrail’de elektrik santralleri bulunan Zorlu Holding’i yeniden protesto etti.

Grup, 1 Ekim gecesi “Siyoniste bu gece hiçbir yerde rahat yok” sloganlarıyla Zorlu Holding'in camlarına soda şişesi attı. Grup eylemi sosyal medya hesabından paylaştı.

“İsrail'e enerji sağlayan tüm santrallerini kapatana ve F-35 uçakları için elektronik sistemlerini üretmeyi bırakana kadar soykırım ortağı Zorlu sadece direnişin füzelerinin hedefi değil, bu topraklarda yüreği Filistin'le atan herkesin hedefinde olacak. Zorlu'nun santrallerinin altındaki her toprak parçası cehennemi olacak!”

NE OLMUŞTU?

İsrail'in Gazze soykırımı devam ederken Zorlu Holding'in İsrail'de bulundurduğu üç elektrik santrali Filistin protestolarının hedefi olmuştu. Soykırım sürerken İsrail'in enerji ihtiyacının yüzde yedisini karşılıyordu. Filistin için 1000 Genç grubu Zorlu Holding'e ve Zorlu AVM'ye yönelik düzenlediği diğer protestolarda gözaltına alınarak engellenmeye çalışıldı. Zorlu Holding geçtiğimiz günlerde bazı elektrik santrallerini İsrail'e sattığını duyurdu. Ancak Filistin destekçileri Zorlu Holding İsrail'le tüm ilişkilerini kesene kadar eylem yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN