Zeynep-Volkan Demirel çiftinden cinsiyet açıklaması: 'Üçüncü kız cennetin kapısını aralar'

Zeynep-Volkan Demirel çiftinden cinsiyet açıklaması: 'Üçüncü kız cennetin kapısını aralar'

Zeynep-Volkan Demirel çifti, üçüncü kez anne baba olmak için gün sayıyor. Ünlü çift bebeklerinin cinsiyeti ile ilgili açıklama yaptı. Volkan Demirel, "Kız da olsa erkek de olsa sağlıklı olsun. 'İki kızın var, üçüncü de kız olursa cennetin kapısını aralarsın' diyorlar, erkek olursa da inşallah benim gibi Türk futboluna bir karakter gelir," dedi.

2010 yılında nikah masasına oturan Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel'in mutlu beraberliği sürüyor. Yade ve Yeda adında iki kızları bulunan çift, şimdi üçüncü çocuklarının heyecanını yaşıyor.

Heyecanları günden güne artan çift, Leydi Di filminin galasında bebeğin cinsiyetiyle ilgili soruları yanıtladı.

2.Sayfa'nın haberine göre, bebeğin kız mı erkek mi olacağını bilmediklerini belirten Volkan Demirel, "Kız da olsa erkek de olsa sağlıklı olsun. 'İki kızın var, üçüncü de kız olursa cennetin kapısını aralarsın' diyorlar, erkek olursa da inşallah benim gibi Türk futboluna bir karakter gelir," dedi.

Zeynep Demirel ise "Ben kız istiyorum. Biz de üç kız kardeşiz çünkü. Her fırsatta da dile getiriyorum" açıklamasında bulundu.

Volkan Demirel, eşine espri yaparak, "Benim için istiyor, cennetin kapısını aralayalım diye..." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN