Başkan Yetişkin İle Efeler’in halk pazarları daha temiz daha konforlu

Başkan Yetişkin İle Efeler’in halk pazarları daha temiz daha konforlu

Efeler Belediyesi, semt pazarlarının hijyenik bir ortamda hizmet vermesi, vatandaşların daha sağlıklı ve konforlu alışveriş yapabilmesi ile pazarcı esnafının daha rahat çalışabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda, Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Efekent pazar yerinde oluşabilecek su taşkınlarına karşı gerekli önlemleri almak amacıyla isale hatlarını ve mazgalları temizledi. Bu faaliyetin, görev ve sorumluluk alanında bulunan tüm pazaryerlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Öte yandan, Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Efekent pazar yerinde peynir, süt, yoğurt ve benzeri ürünler satan esnaf için hijyen standartlarını artırmaya yönelik bir çalışma yaptı. Ekipler, esnafın ürünlerini daha sağlıklı bir ortamda sunabilmesi için satış alanlarına fayans döşedi.

Yapılan bu çalışmalar sonucunda, vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Hijyenik ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunan bu uygulamalar, Efeler Belediyesi’nin halk sağlığını ne kadar önemsediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN