Gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na veda

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na veda

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci Güneri Cıvaoğlu Teşvikiye Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı. Çok sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninde eşi Canan Cıvaoğlu, "55 yıldır birbirimizi sevdik. Ardından çok şeyler söyledi. Fakat en aklımda kalan; mezarlığına kokulu yasemin istiyordu" dedi.

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Beşiktaş'ta bir hastanede tedavi gören gazeteci Güneri Cıvaoğlu, 1 Ekim'de 85 yaşında yaşamını yitirdi. Güneri Cıvaoğlu için bugün Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra düzenlenen törene eşi Canan Cıvaoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül, iş insanı Ali Ağaoğlu, iş insanı Aydın Doğan, gazeteci Nevşin Mengü, eski başbakan Tansu Çiller, şarkıcı Gülben Ergen, şarkıcı Defne Samyeli ve çok sayıda seveni katıldı.

10160012.jpg

'SADECE GAZETECİ DEĞİL YAŞAM GURMESİYDİ'

Cıvaoğlu'na ilişkin konuşan iş insanı Ali Ağaoğlu, "O sadece gazeteci değildi. Yaşam gurmesiydi. Gerçekten hayatı çok iyi bilen, yaşayan çok centilmen bir adamdı. Allah yattığı yeri ışıklar içinde bıraksın. Yeri doldurulmaz bir gazeteciydi." dedi.

10160017.jpg

'MEZARLIĞINA KOKULU YASEMİN İSTİYORDU'

Güneri Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, "Hepimizin başı sağ olsun. Söyleyecek bir şey yok. Benim için büyük bir kayıp büyük bir boşluk olacak. 55 yıldır birbirimizi sevdik. Ardından çok şeyler söyledi. Fakat en aklımda kalan sevdiğim mezarlığına kokulu yasemin istiyordu." diye konuştu.

10160016.jpg

'BASIN DÜNYASINDA DEĞERLİ BİR ARKADAŞIMIZI KAYBETTİK'

İş insanı Aydın Doğan ise, "Değerli bir arkadaşımızdı. Basın dünyasında değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Mekanı cennet olsun. Uzun yıllar beraber çalıştık. Değerli bir arkadaşımızdı. Benim ayrıca dostumdu. Son günlere kadar hep beraberdik. Beraber oturduk beraber kalktık. Nasip bu kadarmış." ifadelerini kullandı.

10160013.jpg

Cıvaoğlu, burada kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

10160019.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN