Çanakkale Belediyesinin Verimlilik Proje Ödüllerine başvurusu değerlendiriliyor

Çanakkale Belediyesinin Verimlilik Proje Ödüllerine başvurusu değerlendiriliyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Verimlilik Proje Ödüllerine bu sene Çanakkale Belediyesi, Solar Çamur Kurutma Tesisi ile Arıtma Çamurlarının Yeşil Enerji ile Kurutularak Çevresel ve Ekonomik Kazanımlar Elde Edilmesi Projesi ile başvurdu.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından başvurusu yapılan, Çanakkale Belediyesinin çevre odaklı ve sürdürülebilirliği hedefleyen projeleriyle aday olunan Verimlilik Proje Ödüllerinin değerlendirme sürecinde Ön değerlendirme, Yerinde İnceleme ve Nihai Değerlendirme olarak 3 aşama bulunurken Çanakkale Belediyesinin başvurusunda ilk iki değerlendirme süreci tamamlandı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından atanan bağımsız değerlendiriciler, Çanakkale Belediyesinin başvuruda bulunduğu Solar Çamur Kurutma Tesisi ile Arıtma Çamurlarının Yeşil Enerji ile Kurutularak Çevresel ve Ekonomik Kazanımlar Elde Edilmesi Projesini yerinde inceledi. Su ve Kanalizasyon Müdürü Doruk Özdemir ve birim yetkilileriyle bir araya gelen değerlendirme heyeti, tesisleri ve çalışmaları gezerek çalışmalara ilişkin detaylı bilgi aldı.

Verimlilik Proje Ödülleri Hakkında

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımın artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacıyla her yıl “Verimlilik Proje Ödülleri” düzenlenmektedir. 2014 yılından bu yana her yıl gerçekleştirilen organizasyona hem özel sektör işletmeleri hem de kamu kurum ve kuruluşları başvuru yapabilirken dereceye giren proje sahipleri de ödüllendirilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN