Hem menzili uzattı hem şarjdan kurtuldu! Öyle bir sistem kurdu ki...Görenler yoldan çevirip soruyor

Akülerini sürekli şarj etmekten sıkıldı, çözümü kendi buldu! Hem menzili uzattı hem şarjdan kurtuldu! Uygun fiyata kurduğu sistemle dertlerinden kurtuldu. Öyle bir sistem kurdu ki görenler yoldan çevirip soruyor...

Elektrikli motosikletinin şarj sorunundan sıkılan 65 yaşındaki Cemil Bengi çözümünü kendi buldu.

Samsun’da yaşayan 65 yaşındaki Cemil Bengi, elektrikli motosikletinin şarj sorununa çözüm bulmak amacıyla güneş enerji paneli monte ettirerek aracının menzilini artırmayı başardı. Bu yenilikçi çözüm sayesinde Bengi, aracını sürerken bile şarj edebiliyor ve her gün aküleri şarj etme derdinden kurtulmuş durumda.

GÜNEŞ ENERJİLİ MOTOSİKLET İLE YOLDA KALMA KORKUSU BİTTİ

Cemil Bengi, bir yıl önce satın aldığı üç tekerlekli elektrikli motosikletinin yolda giderken şarjının bitmesi nedeniyle yaşadığı sıkıntılara bir son vermek için zekasını devreye soktu. Aracına sanayide monte ettirdiği güneş enerji paneli sayesinde hem menzili uzattı hem de elektrikli şarj ihtiyacını ortadan kaldırdı.

Pratik çözümü hakkında konuşan Bengi, “Güneş panelini sanayide yaptırıp, aracıma taktırdım. Güneş paneli, hapsettiği enerjisi kendi aküsüne aktarıyor. O akü de aracımda bulunan diğer 6 aküyü şarj ediyor. Bu sistem sayesinde aracımı elektriğe bağlayıp şarj etme ihtiyacı duymuyorum. Yolda giderken bile akülerim şarj oluyor. Sistem sayesinde elektriğe takıp şarj etmeme gerek kalmadı. 3 aydır bu sistemi kullanıyorum. Bunu yaptırmadan önce her gün aracımı şarj etmek zorunda kalıyordum. 10 bin TL harcayarak bu sistemi kurdurdum. Zaten fazla elektrik harcamıyordu ama hem yolda kalmamak için hem de prizle uğraşmamak için bu sistemi monte ettirdim” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN