Son dakika!.. Selma Ateş'e saldıran zanlı tutuklandı

Son dakika!.. Selma Ateş'e saldıran zanlı tutuklandı

Sinan Ateş cinayeti davasında kararları açıklanmadan önce bahçede oturan Sinan Ateş’in kardeşi Selma Ateş, yumruklu saldırıya uğramıştı. Gözaltına alınan saldırgan tutuklandı.

SEMA KIZILARSLAN

Sincan’da Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Ateş cinayeti davası duruşmalarının arasında bahçede oturan Sinan Ateş’in kardeşi Selma Ateş, yumruklu saldırıya uğramıştı. Gözaltına alınan saldırgan M.C.K. ifade işlemleri sonrası sevk edildiği Ankara Batı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından “Kadına Karşı Basit Yaralama” suçundan talep doğrultusunda tutuklandı.

KARAR’a konuşan Selma Ateş, saldırganın 6 suç kaydı olduğunu söyledi:

Kendisine saldıran kişiyle ilgili Bahçeli’nin bu haftaki grup toplantısında davaya ilişkin söylediklerini hatırlatan Ateş, “Bahçeli’nin grup toplantısında ilettiği mesajı bana getirdi” dedi.

Saldırı anını anlatan Ateş, “Bir anda saldırdı, anlamadım. ‘Ne dedin sen?’ diyerek saldırdı bana. Kim olduğunu bilmiyoruz ama Gölbaşı Ülkü Ocakları'ndan olduğunu söylüyorlar. Muhtemelen Devlet Bahçeli'nin salı günü grup toplantısında ilettiği mesajı bana getirdi diye düşünüyorum. Çünkü o konuşmadan sonra bu saldırı oldu. Bu saldırıları zaten bekliyorduk. Bursa’da, İzmir’de yaşadım bunları? Bu adam suçlu. Aranıyormuş diyorlar. Eğer aranıyorsa, 6 suç kaydı olan bir adam neden dışarıda? Sinan’ı kameraların önünde katlettiler. Şimdi bana diyorlar ki ‘Savunmaya devam edersen sonun Sinan gibi olur.’ Ben bu saldırılara tekrar maruz kalacağıma eminim.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN