Zamlı emekli maaşınızı öğrenmek için hemen buradan kontrol edin! E-Devlet'ten maaş sorgusu nasıl yapılır?

Zamlı emekli maaşınızı öğrenmek için hemen buradan kontrol edin! E-Devlet'ten maaş sorgusu nasıl yapılır?

Emekli maaşlarına zam geldi! Zamlı emekli maaşınızı öğrenmek için hemen buradan kontrol edin! Yeni emekli maaşımı nasıl öğrenebilirim? E-Devlet'ten maaş sorgusu nasıl yapılır? İşte adım adım yeni emekli maaşını öğrenme yolu...

Emekliler nefesini tutmuş maaşlarına yapılacak zam haberini bekliyordu. Zamlı emekli maaşları belli oldu. En düşük emekli maaşı 12.500 TL’ye yükseltildi. Peki güncel emekli maaşları nasıl öğrenilecek? Yeni emekli maaşımı nasıl öğrenebilirim?

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI YÜKSELTİLDİ

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, dün yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşına yapılacak zam oranını duyurdu. Buna göre, en düşük emekli maaşı 10.000 liradan 12.500 liraya yükseltildi. Bu artışla birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş zam oranı %24,73'e yakın bir seviyede gerçekleşti.

E-DEVLET ÜZERİNDEN MAAŞ SORGULAMA

Emekliler, zamlı maaşlarını öğrenmek için e-Devlet sistemini kullanabiliyor. Yeni maaşlar, zam duyurusunun ardından kısa sürede e-Devlet'teki ilgili bölümde güncellendi. Temmuz 2024'ten itibaren geçerli olan emekli maaşlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar, kimlik numarası ve şifreleriyle e-Devlet sistemine giriş yaparak bu bilgilere ulaşabilirler.

MAAŞINIZI NASIL SORGULAYABİLİRSİNİZ?

  • Emekliler, zamlı maaşlarını öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilir:
  • Kimlik numaranız ve şifrenizle e-Devlet sistemine giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna '4A Emekli Aylık Bilgisi' yazarak ilgili bölüme gidin.
  • İlgili sayfada 'detay' sekmesine tıklayarak 'aylık tutarı' kısmında zamlı maaşınızı görebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN