Yılanlar bu kez o ilimizde! Sokakta otururken gördüler

O ilimizde yılan paniği yaşandı! O ilçede, iki gün üst üste yılan görüldü. Sokakta görülen yılan bölgedeki vatandaşları endişelendirdi. Orada bulunan vatandaşlar o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. İşte o anlar...

NESİBE GÖVEN ATALAY

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde oturan bir aile sokakta otururken gördükleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Aile, sokakta oynayan kedilerini yavru bir yılanla gördüklerinde adeta donup kaldı. Olayın şaşkınlığıyla birlikte yılan, fark edildiğini anladı ve bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. Yaşanan bu olayı çevrede bulunanlar cep telefonlarıyla kayda almayı başardı.

Güzelbahçe'de yaşayan vatandaşlar, daha önce bölgede nadiren yılan gördüklerini dile getirirken, son günlerde bu tür vakaların arttığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN