Yapımı tamamlandı 16 Temmuz’da açılacak! Ankaralılara büyük kolaylık: O ilçede başlıyor

Yapımı tamamlandı 16 Temmuz’da açılacak! Ankaralılara büyük kolaylık: O ilçede başlıyor

Ankaralılar yeni hizmet ile sevinçten havalara uçacak. Yapım aşaması tamamlandı 16 Temmuz'da hizmete açılacak. Ankara'nın o ilçesinde büyük kolaylık olacak.

Ankara'da yaşayan vatandaşlar il ve ilçelerde sunulan hizmetlerden yararlanmaya devam ediyor. Herkesin merakla beklediği güne geri sayım başladı. Ankara'nın Çubuk ilçesinde yapımı tamamlanan Çubuk Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün yeni hizmet binası 16 Temmuz'da açılıyor. İşte tüm detaylar…

ÇUBUK'TA HİZMETE AÇILIYOR

Çubuk Belediyesi ve Ankara Tapu ve Kadastro Müdürlüğü arasında yapılan protokol doğrultusunda yapımı tamamlanan hizmet binasının açılışı yapılacak. Binada önemli incelemelerde bulunan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, in Yeni binanın uzun yıllar ilçede hizmet vereceğini belirterek ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.

Çubuk ilçesinde yapımı tamamlanan Çubuk Çubuk Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası, 16 Temmuz'

Tapu işlemleri için başka yerlere gitmek zorunda kalan Çubuklu vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak yeni bina için açıklamalarda bulunan Demirbaş, şu ifadeleri kullandı:

“Artık hizmet veremeyen çok eski bir binamız vardı. Girişimlerimizle, Tapu Kadastro Genel Müdürümüzle yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemizde yeni bir hizmet binası ihtiyacı olduğunu dile getirdik. Yaptığımız protokol ve ortak çalışma neticesinde bugün ilçemize modern, son derece ferah, vatandaşlarımızın işlemlerini çok rahat yapabileceği ve teknoloji donatımı çok iyi olan yeni hizmet binamız inşallah 16 Temmuz günü hizmet vermeye başlayacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN