Yalnızca 3 gün kaldı! Felaketin büyüğünü asıl o zaman göreceksiniz! Ekstrem bir olay...

Yalnızca 3 gün kaldı! Felaketin büyüğünü asıl o zaman göreceksiniz! Ekstrem bir olay...

Meteorolojiden gelen tahminler yakından takip edilirken meteorologlar 8 Ekim'i işaret ederek ekstrem hava olayı açıklamalarında bulundu. Yalnızca 4 gününüz kaldı. İşte tüm detaylar…

Serin havalar yavaş yavaş yüze çarpmaya başlarken uzmanlar da vakit kaybetmeden uyarılarını peş peşe sıraladı. 4 gün sonra yer yerinden oynayacak. Meteoroloji uzmanları o tarihi işaret ederek tüm detayları paylaştı. İşte tüm detaylar…

EKSTREM HAVA OLAYI İŞARETİ

Meteorologlar tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 8 Ekim 2023 tarihinde sürpriz bir hava olayı yaşanabileceği belirtildi. Konu hakkında belirsizlikler devam ederken uzmanlar hava durumunun yakından takip edildiğini ifade etti.

hava-olaylari.jpg

8 Ekim tarihinde büyük bir olay yaşanabileceği belirtilirken durumun ilerleyen günlerde netlik kazanacağının altı çizildi. Hem vatandaşlar hem de meteoroloji uzmanları olayları yakından takip ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN