Vatandaşın sağlığıyla oynayacaklardı: 150 milyon lira değerinde kaçak ilaç ele geçirildi

Vatandaşın sağlığıyla oynayacaklardı: 150 milyon lira değerinde kaçak ilaç ele geçirildi

İstanbul Emniyeti, Fatih’teki bir adrese düzenlediği operasyonda, piyasa değeri 150 milyon lira olan 72 bin 761 kutu kaçak ilaç ele geçirdi. Kanser, şeker ve böbrek hastalıklarının tedavisinde kullanılan ilaçları depolayan 2 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak ilaç ticaretine darbe indirdi. Ekipler, ülkeye girişi ve satışı yasak olan ilaçları tedarik ederek piyasaya sürmeye hazırlanan kişilere yönelik gerçekleştirdikleri operasyonla, Fatih ilçesindeki bir adreste depolanan kaçak ürünleri ele geçirdi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

PİYASA DEĞERİ 150 MİLYON LİRA!

Yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 150 milyon lira olan kanser, şeker ve böbrek hastalıklarının tedavisinde kullanılan 72 bin 761 kutu kaçak ilaç ele geçirildi.

9963500.jpg

Yakalanan şahıslar hakkında “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan adli işlem başlatıldı. Ele geçirilen kaçak ilaçlar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde sergilendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN