Türk mobilya markası dünyayı sallıyor!

Türk mobilya markası dünyayı sallıyor!

Bahçe mobilyaları içinde önemli bir yeri olan bahçe salıncakları sektöründe büyük bir rekabet var. Türkiye’nin sektörde lider konumda bulunduğunu söyleyen bahçe salıncağı markası Capri Swing’in kurucusu Yiğit Yahya Yelkanat, bu ürünlerin trend yaşam tarzı haline geldiğini kaydetti. Yelkanat, en çok Avrupa ve Orta Asya’dan talep geldiğini söyledi.

Capri Swing Kurucusu Yiğit Yahya Yelkanat, bahçe salıncağı sektörünün durumunu değerlendirdi. Son yıllarda rattan bahçe salıncağı ürünlerinin niş bir kategoride popüler hale geldiğini söyleyen Yelkanat, bu ürünlerin villalar, müstakil evler, konaklar, oteller gibi bahçeli birçok mekanda ilgi gördüğüne işaret etti

yeni-proje-71.jpg

Bahçe salıncaklarının değişen iklim koşullarına dayanıklı ve dış ortam koşullarına uygun kalitede üretilmesinin önemini vurgulayan Yiğit Yahya Yelkanat, şunları belirtti: “Bahçe mobilyaları içinde önemli bir yeri olan rattan bahçe sandalyeleri, bahçeli ya da müstakil evlerin görünümünü ve konforunu değiştiriyor. Dünyada trend bir yaşam tarzı haline gelmeye başladı. Dış mekan mobilyaları içinde yumurta salıncaklar ya da bahçe salıncakları çok rağbet görüyor. Bu ürünleri bahçelerde, balkonlarda, verandalarda daha sık görmeye başladık”

Türkiye bu pazarda lider konumda”

Yiğit Yahya Yelkanat, marka olarak Türkiye dışında Avrupa ve Orta Asya’dan yoğun talep geldiğini belirterek, “Küresel pazarlarda bahçe sandalyesi ve genel olarak bahçe mobilyaları ürünlerinde büyük bir rekabet var. Türkiye bu pazarda lider konumda. Türkiye’de ise Capri Swing markası ile sektörün lideriyiz. Ürünlerimizle dünyayı sallıyoruz diyebiliriz. Marka olarak ulusal ve lokal vizyonumuz çerçevesinde pazar payımızı arttırmanın gayreti içerisindeyiz. Fuarlar aracılığıyla ihracat payımızı artırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerli üretimi teşvik için özgün tasarımlar ihraç ediyoruz”

Capri Swing Kurucusu Yiğit Yahya Yelkanat, kuruldukları 2018 yılından bu yana salıncak sektörüne öncülük ettiklerini belirtti. “Her Eve Bir Capri” sloganı ile müşteri memnuniyetine odaklandıklarını ifade eden Yelkanat, “ Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde ‘Capri Swing’ markası ile bahçe salıncakları üretimi yapıyoruz. Sektördeki dışa bağımlılığı azaltmak, yerli üretimi teşvik etmek ve istihdamı arttırmak için özgün tasarımlarla dünya pazarlarına salıncak ihraç ediyoruz” sözlerini kaydetti. Kaliteli, yenilikçi ve özgün ürünlerle bahçe mobilyası ve bahçe salıncak kültürünü Türkiye ile birlikte dünyadaki tüketicilerle buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, “Tüketicilerin bahçe gibi ortamlarda keyifle kullanabileceği salıncaklar ve bahçe mobilyaları ile sektördeki öncü rolümüzü devam ettirme vizyonu taşıyoruz” diye konuştu.

El işçiliği ile özenle üretiliyor”

Bahçe, balkon ve ev içinde kullanılabilecek örgü rattan salıncakların el işçiliği ile üretildiğine dikkat çeken Yelkanat, “Bu ürünler çok özel ürünler hem insanları taşıyabilecek sağlamlıkta olmalı hem de konfor sunmalı. Bu sebeple ürünlerimiz el işçiliği ile özenle üretiliyor. Ultraviyole güneş ışınlarına karşı dayanıklı, metal profillerle desteklenen, tüm hava koşullarında kullanılabilen ve yıkanabilen ürünlerle sektördeki varlığımızı güçlendiriyoruz”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN