Simpsonlar yine bildi! Herkes yaşıyor birçok yer tatil olmaya başladı! 2024’ün kabir azabı olacak

Simpsonlar yine bildi! Herkes yaşıyor birçok yer tatil olmaya başladı! 2024’ün kabir azabı olacak

The Simpsons 2024 yılında yaşanacak dedi, dediği gibi de oldu. Dünyanın her yerinde yaşanıyor birçok yer tatile giriyor. Bu kehanet 2024'ün kabir azabı olacak. İşte Simpsonların 2024 kehaneti…

Hem Türkiye'de hem de dünyayı etkisi altına aldı. The Simpsons bunu olayı da önceden bildi. Son yılların en çok tartışılan konularının başında gelen The Simpsons çizgi dizisi kehanet tahminleri ile sık sık gündemde yer alıyor. 2024 yılı için söylediği kehanet şimdilerde gerçeğe dönüşüyor. İşte Simpsonların 2024 kehaneti…

THE SİMPSONS BUNU DA BİLDİ

Gerçekleşen olayları önceden tahmin etmeleri ile bilinen The Simpsons çizgi dizisi yeniden dünya gündemine düştü. Yurtgazetesi.com.tr sitesinde yer alan bilgiler doğrultusunda birçok toplumsal olayı tahmin eden çizgi dizinin Türkiye'deki deprem öngörüsünün büyük bir bomba etkisi yarattığı belirtildi. The Simpson deprem felaketinin ardından 2024 kehaneti için güneşin aşırı sıcaklığını işaret etti.

sicaklik-pandemisi.jpg

TÜM DÜNYA KAVRULUYOR

Hans isimli karakterin güneşin yakıcı sıcaklığında geçen bir senede erimeye başladığı görülen bölümde gazete mürekkebinin eridiği ve yüksek sıcaklığa dayanamayan kelebeklerin yanıp tutuştuğu görüldü. Öğrencilerin sıcağa karşı aldığı önlem klimalı bir sığınak olurken bu görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Bu görüntülerin ardından sıcaklık pandemisi gündeme gelirken küresel iklim krizi ve aşırı sıcak havaların bu yıl fazlasıyla etkili olduğu da görülüyor. The Simpsons dizisinin bu kehaneti yavaş yavaş gerçekleşirken Irak'ta aşırı sıcak nedeniyle çalışma saatlerinin değişmesi de bu kehaneti doğrular nitelikte görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN