Sağlık merkezinde 'Pes' dedirten hırsızlık kamerada! Danışmadaki görevliyi böyle oyaladılar

Tıp merkezine gelen kadınlar, danışmadaki görevliyi oyalayarak hırsızlık yaptı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. İşte o anlar...

İstanbul'un Avcılar ilçesine bağlı Yeşilkent mahallesinde bulunan bir tıp merkezine dört kadın ve iki çocuk geldi. Bu sırada tıp merkezi girişinde bulunan tekerlekli sandalyeyi gözlerine kestiren kadınlardan üçü, soru sorma bahanesiyle danışmadaki görevliyi oyaladı.

TEKERLEKLİ SANDALYEYİ ÇALDILAR

Üç kişi görevlinin önünü kapatırken, 1 kişi ise girişte bulunan tekerlekli sandalyeyi alarak uzaklaştı. İçeride görevlinin dikkatini dağıtan diğer kadınlar da bir süre sonra tıp merkezinden ayrıldı.

Hırsızlık anı güvenlik kameralarının incelenmesiyle ortaya çıktı. Aynı iş yerinde daha önce de benzer hırsızlık olaylarının yaşandığı öğrenildi. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

son-dakika-hirsizlik-videolari-hirsizlik-izle-video-4.jpg

son-dakika-hirsizlik-videolari-hirsizlik-izle-video-3.jpg

son-dakika-hirsizlik-videolari-hirsizlik-izle-video-2.jpg

son-dakika-hirsizlik-videolari-hirsizlik-izle-video-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN