Plajı karıştıran olay! Polise balta ve neşterle direndiler

Plajı karıştıran olay! Polise balta ve neşterle direndiler

Antalya’da 5 kişi denizde yüzen vatandaşın cep telefonunu çalarak geri vermek için 4 bin TL istedi. Şüpheliler, olay yerine çağrılan sivil polis ekiplerine neşter ve küçük kamp baltasıyla direndi.

Olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Konyaaltı Beach Park girişinde yaşandı. İddiaya göre, denizde yüzen bir kişinin cep telefonu alan 5 şüpheli telefon sahibiyle tartıştı.

yyyyyy.jpg

NEŞTER VE KESERLE SALDIRDILAR

Telefonu sahibine geri vermek için sahibinden 4 bin TL para isteyen şüpheliler ihbar üzerine olay yerine gelen sivil polislere de mukavemet gösterdi. Şüphelilerin emniyet güçlerine neşter ve keser ile saldırması üzerine bölgeye çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi gönderildi.

yyyyy.jpg

5 GENÇ TERS KELEPÇE İLE GÖZALTINA ALINDI

Biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirilen şüpheliler karakola götürüldü.

Sahildeki olaya şahit olan bir genç, “Telefonu çalmışlar, adam gelip telefonu elinden almaya çalışınca neşterle kendini kesmeye başladı. Adamın cebindeki parayı da almak istediler. Polisler geldi, onlara da saldırdılar” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN