Çorum'da feci kaza: Polis memuru çift hayatını kaybetti, çocukları yaralı

Çorum'da feci kaza: Polis memuru çift hayatını kaybetti, çocukları yaralı

Çorum'da kontrolden çıkan otomobilin devrilmesi sonucu polis memuru çift hayatını kaybetti, çocukları ise yaralandı.

Kırıkkale-Çorum kara yolunda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bir ailenin hayatını kararttı. Giresun Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Kahraman Kudu’nun (51) kullandığı 55 AKY 625 plakalı otomobil, Kırıkkale istikametinden Çorum yönüne doğru ilerlerken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki rögar kapağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, devrilerek yol kenarında durdu.

9991567.jpg

POLİS ANNE VE BABA ÖLDÜ, ÇOCUKLARI YARALI

Kazanın ardından olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde, Kahraman Kudu ve Giresun Valiliği’nde görevli eşi Filiz Mutlu Kudu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

9991597.jpg

Çiftin 8 yaşındaki kızı Elif Su ve 6 yaşındaki kızı Berin Su ise yaralı olarak kurtarıldı. Yaralı çocuklar, yapılan ilk müdahalelerinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

9991568.jpg

YILLIK İZİNDEN DÖNÜYORLARDI

Kudu ailesinin, yıllık izin dönüşünde görev yerleri Giresun’a döndükleri öğrenildi. Yaşanan acı olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN