Korku dolu anlar: Trabzon-Bursa uçağının iniş takımları açılmadı

Korku dolu anlar: Trabzon-Bursa uçağının iniş takımları açılmadı

AJet'in Trabzon-Bursa uçuşunu gerçekleştiren yolcu uçağının alçaldığı sırada iniş takımı açılmadı. Uçak, İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.

A Jet'e ait Trabzon'dan saat 10.55'te kalkan uçak, iniş takımlarının açılmaması nedeniyle Bursa Yenişehir Havalimanı'na inemedi.

Pisti pas geçen uçağın pilotları, İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek iniş için izin istedi.

Kuledeki hava trafik kontrolleri AJet uçağına iniş izni verdi. İlk denemede pisti pas geçen pilot, ikinci denemede sorunsuz bir şekilde İstanbul Havalimanı'na indi.

Uçağın iniş yaptığı bölgeye tedbir amacıyla itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Uçaktan inen yolcular, valizlerini almak için İstanbul Havalimanı İç Hatlar Geliş Terminali'ne geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN