Kiracıdan ev sahibine bayıltan kafa! Durumu ağır

Yüksek kira istemeleri sebebiyle ev sahibi- kiracı kavgaları devam ediyor. Burdur'un Bucak ilçesinde kiracı, daha önce tartışma yaşadığı mülk sahibini attığı kafa darbesiyle bayılttı.

Olay, Burdur'un Bucak ilçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Mülk sahibi olduğu öğrenilen M.A. ile H.İ.D. arasında kira nedeniyle tartışma yaşandı. Mülk sahibi M.A. otomobilini park edip indiği anda, birden ortaya çıkan kiracı H.İ.D., bir anda M.A.'nın üzerine koşup yüzüne kafa attı. M.A. yere düşerken H.İ.D., M.A.'ya yerdeyken tekme atmaya devam etti.

reeee.jpg

DURUMU AĞIR

M.A.'nın kıpırdamadığını ve kendinden geçtiğini gören H.İ.D. çevreden gelen vatandaşlar tarafından uzaklaştırıldı. Olay yerine emniyet ve sağlık ekiplerini çağırıldı. Durumu ağır olan M.A, Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

yyy77777.jpg

TESLİM OLDU

Olay yerinden kaçan H.İ.D. bir süre sonra polis ekiplerine teslim oldu. H.İ.D., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.A.'nın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Öte yandan, art arda gelen zamlar, yüksek kira bedelleri ve artmayan maaşlar sebebiyle zor durumda olan vatandaşlar yetkilere çözüm önerileri bulmaları konusunda çağrıda bulunmaya devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN