Kamu ve belediye çalışanları müjde! 32 bin 680 TL ikramiye verilecek: Ödeme tarihi belli oldu

Kamu ve belediye çalışanları müjde! 32 bin 680 TL ikramiye verilecek: Ödeme tarihi belli oldu

Kamuda ve belediyede çalışanlara müjde verildi! Tam 32 bin 680 TL ikramiye verilecek! İşte ödeme tarihi...

Belediye çalışanları ve memurlar için Belediye Kanunu'nun 49. maddesi gereğince yapılacak olan sosyal denge tazminatı ödemelerine dair ayrıntılar netleşmeye başladı. Bu kapsamda, belediye çalışanlarına ve memurlara yılda iki kez ikramiye ödemesi gerçekleştiriliyor. İlk ödemesini Temmuz ayında alan çalışanlar, yılın ikinci ikramiye ödemesinin ne zaman yapılacağını merak ediyor.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA YILDA 48.000 TL İKRAMİYE

O belediyeden çalışanına %107 zam müjdesi! Yeni maaşı duyan oradan iş bakıyor Maaşa ek ikramiye

Belediye çalışanlarına yılda iki kez 22.694 TL olarak toplamda 48.000 TL ikramiye ödeniyor. Aynı şekilde, memurlar için de yılda iki kez 32.680 TL olmak üzere toplamda 65.000 TL ikramiye ödemesi yapılacak.

İKRAMİYE ÖDEMELERİNİN TARİHİ NETLEŞİYOR

2024 yılının ilk ikramiye ödemesi Temmuz ayında gerçekleşmişti. Çalışanlar, ikinci ödeme tarihini öğrenmek için araştırmalarını sürdürüyor. Kesin bir tarih açıklanmamış olmakla birlikte, ikramiyelerin Kasım ayında hesaplara yatması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN