Başkan Yalım, Uşak’ta bir ilke daha imza attı

Başkan Yalım, Uşak’ta bir ilke daha imza attı

Uşak Belediyesi tarafından çalışan annelere destek vermek ve çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla Karaağaç Mahallesi’nde bulunan Uşak Belediyesi’ne ait hizmet binası restore edilerek Gündüz Bakımevi ve Kreş olarak hizmete açıldı.

Açılışta Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sevinç Yazgan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Emine Ceylan, Belediye Başkan Yardımcıları; Halil Arslan, Serap Saruhan, Reyhan Aydın, Serdar Arıcan, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve birçok vatandaş yer aldı.

Başkan Yalım “Evlatlarınız Bize Emanet”

Göreve geldiği günden itibaren birçok projeye imza attığını belirten Başkan Yalım, “Uşak’ta bir ilki daha gerçekleştirdik. Bizler her zaman vatandaş odaklı projelerimizi hayata geçiriyoruz. Çalışan annelerimiz için ilimizdeki en büyük eksikliklerin başında kreş geliyordu. Bu kapsamda burada bugün Uşak Belediyesi Elma Şekeri Gündüz Bakım Evi ve Kreş’imizin açılışını sizlerle beraber gerçekleştiriyoruz. Kreşimizde geniş ve ferah bir ortamda eğitim imkânına kavuşacak olan çocuklarımız, okul öncesi öğretmenleri eşliğinde çeşitli etkinliklere katılma imkânı bulacak. Evlatlarınız bizler için çok kıymetli. Onlara burada gözümüz gibi bakacağımızdan şüpheniz olmasın. Gözünüz arkada kalmasın çünkü onlar bize emanet. Elma Şekeri Gündüz Bakımevi ve Kreş’imizin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm çocuklarımıza iyi dersler diliyorum.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN