İzmirliler pencereleri kapıları kapatın! Bu kez ne yılan ne kene... O hayvan sokakları istila etti

İzmirliler dikkat! O ilçe kaynıyor! Kapı pencerenizi sıkı sıkı kapatın! Her delikten giriyorlar. Bu kez ne yılan ne kene... Her yer dolup taştı. O hayvan sokakları istila etti...

İzmirliler kapı pencerelerini açmaya korkuyor. Yılan ya da kene istilası değil, bu kez durum başka! O mahalle Fransa’ya döndü.

İzmir’in Bornova ilçesi Çamdibi Mahallesi'nde vatandaşlar, sokakların farelerle dolup taştığını belirterek yetkililere seslendi. Bu beklenmedik fare istilası, mahalle sakinlerini tedirgin ederken, çözüm için acil önlem çağrıları yapıldı.

FARE İSTİLASI KORKU SAÇTI

Çamdibi Mahallesi sakinleri, farelerin sokakları istila ettiğini ve bu durumun günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini ifade etti. Özellikle gece saatlerinde farelerin daha aktif olduğunu belirten mahalle halkı, evlerinin güvenliğinden endişe duyuyor. Vatandaşlar, pencereleri ve kapıları kapalı tutmak zorunda kalıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN