Herkes gözünü o tarihe dikti! Simpsons kehaneti bu sefer 2024 seçimlerini vurdu: Eğer bu da doğru çıkarsa…

Herkes gözünü o tarihe dikti! Simpsons kehaneti bu sefer 2024 seçimlerini vurdu: Eğer bu da doğru çıkarsa…

Dünyayı yakından ilgilendiren olayları önceden bilen ABD’nin en uzun soluklu dizisi Simpsonslar yine gündem olmayı başardı. Yayınlanan bir bölüm sonrası herkes gözünü o tarihe çevirdi. Öyle ki Simpsons kehaneti bu sefer 2024 seçimlerini vurdu. İşte detaylar…

Büyük olayları gerçekleşmeden yıllar önce tahmin ederek herkesi hayrete düşüren Simpsonslar yine gündem oldu. Dizi bu sefer 2024’ün sonunda yapılacak ABD seçimlerine dair bir göndermede bulundu…

ÖNCE TRUMP ARDINDAN İSE…

Dizinin yayınlanan bir bölümünde 2024 seçimlerinde kazanan ismin Trump olduğu görülüyor. Ancak dizi, Trump’ın ardından ABD’de başkanlık koltuğuna bir kadının geçeceği imasında bulunuyor.

simpsonslar-2024-secim-kehaneti-1.jpg

Ortaya atılan bu tahmin kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, herkes bunun da doğru çıkıp çıkmayacağını merak etmeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN