Haberi duyan emekli oraya göçecek! O ilimizde emekliye toplu taşıma ve su bedava: Resmen dünyada cenneti yaşıyorlar

Haberi duyan emekli oraya göçecek! O ilimizde emekliye toplu taşıma ve su bedava: Resmen dünyada cenneti yaşıyorlar

O belediyeden emekliye müjdeli haber geldi. Haberi duyan emekli oraya göçecek. Belediye başkanı tarafından yapılan açıklama kapsamında o ilimizde emekliye toplu taşıma ve su bedava oldu. İşte detaylar…

Emekliyi mutluluktan havaya uçuracak haber Karabük’ten geldi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yaptığı basın toplantısında emekliye müjdeyi verdi.

HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEYECEKLER

Başkan Vergili, basın toplantısında yaptığı açıklama ile emeklinin yüzünü güldürdü. Son zamlarda hüsrana uğrayan emekli bu haberle bir nebze de olsa rahatladı.

karabukte-emekliye-su-ve-toplu-tasima-ucretsiz-mi-1.jpg

Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin açıklaması kapsamında, Karabük Belediyesi emeklilere yönelik su ücretlerini tamamen kaldıracak. Aynı zamanda Karabük’teki emekliler toplu taşıma hizmetlerinden de ücretsiz olarak faydalanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN