Ev fiyatları artmadan yetişin! Giresun’un en güzel ilçesi seçildi: Kimse buraya uğramadan geçemiyor

Ev fiyatları artmadan yetişin! Giresun’un en güzel ilçesi seçildi: Kimse buraya uğramadan geçemiyor

Türkiye'nin farklı noktalarında birbirinden güzel noktalar yer alırken Karadeniz'in güzelliğine diyecek söz bulunamıyor. Karadeniz'in yeşil ilçesi Giresun'un en güzel noktası belli oldu. Ev fiyatları artmadan hemen yetişin.

Doğa tutkunları için dikkat çeken bir nokta haline dönüşen Giresun en güzel ilçesiyle de göz dolduruyor. Ziyaretçisi eksik olmayan temiz havaya ve eşsiz manzaralara sonuna kadar doyacağınız bu nokta herkesin favorisi oluyor. Fiyatlar artmadan yetişen kendini şanslı sayacak.

GİRESUN'UN EN GÜZEL İLÇESİ SEÇİLDİ

Giresun'un şirin ama havasıyla herkesin mest eden en güzel ilçesi Şebinkarahisar seçildi. Yemyeşil bir doğa ve tarihi dokusuyla açık hava müzesine anımsatan Şebinkarahisar, birçok tarihi yapıyı içerisinde barındırıyor. Gelen ziyaretçilerin huzurlu ve keyifli bir tatil yapabileceği Şebinkarahisar yöresel lezzetleri ile de her damağa hitap ediyor.

Giresun'daki en güzel ilçe. Birçok kişi temiz havasına hayran kalıyor

Bu ilçenin en önemli özelliği tertemiz bir havaya sahip olmasıdır. Büyük şehirlerin kaosundan ve stresinden uzaklaşmak isteyenler için vazgeçilmez bir adres haline dönüşen Şebinkarahisar, bol oksijen ve sağlıklı yiyeceklerle kendinizi önemsediğinizi gösterecek. Burada doğa yürüyüşleri yapabileceğiniz gibi tarihi mekanları keşfedebilir yöresel kültürü sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

ŞEBİNKARAHİSAR NEREDE?

Giresun'un bir ilçesi olan Şebinkarahisar 1923'te yıllarda il statüsünde yer alıyordu. 1933 yılına geldiğimizde ise Giresun'a bağlanan Şebinkarahisar 1473 tarihinde Fatih Sultan Mehmet'in Otlukbeli Savaşı'ndan sonra İstanbul'u dönerken uğradığı ve 3 gün kaldığı bir şehir olarak tarihi bir öneme de sahiptir.

Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı

Şebinkarahisar'a gittiğinizde mutlaka Şebinkarahisar Kalesi, Meryem Ana Manastırı, Taşhanlar, Atatürk Evi ve Müzesi, Fahrettin Bemrahşah Camisi, Licese Kilisesi, Çatalgöl Şelalesi ve Çağlayan Şelalesini ziyaret etmeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN