Cumhurbaşkanı Erdoğan Davos'taki 'one minute' çıkışını hatırlattı: Aynı yerde duruyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan Davos'taki 'one minute' çıkışını hatırlattı: Aynı yerde duruyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında "Tayyip Erdoğan 15 yıl önce katillerin yüzüne 'one minute' diyerek duruyorsa bugün de aynı yerde dimdik durmaktadır" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Üniversitesi'nin konferans salonunda düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu.

'AYNI YERDE DİMDİK DURUYORUM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'ye yardım konusundaki eleştirilere tepki göstererek "Gazze'deki katliamı unutturmayan ülkelerin başında biz varız. Her kim hiçbir şey yapmıyorlar diyorsa, kul hakkına giriyorlardır. Aziz milletimize yönelik bir hakarettir. Tayyip Erdoğan 15 yıl önce katillerin yüzüne 'one minute' diyerek duruyorsa bugün de aynı yerde dimdik durmaktadır" dedi.

1kapak-004.jpg

Erdoğan'ın açıklamalarında satır başları şöyle:

"İyilik neferlerini hiçbir zaman unutmayacağız. Daha fazla gencimize ulaşacağız. Daha çok sayıda öğrencimize destek vereceğiz. Nitelikli evlatlarımızı teşvik edeceğiz.

32 BİNDEN FAZLA FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU

İslam dünyası olarak bir Ramazan'ı daha karşılamaya hazırlanıyoruz.

Bugüne kadar İsrail'in doğrudan sivilleri hedef alan saldırıları sonucunda 32 binden fazla Filistinli şehit oldu, 72 binden fazla Filistinli ise yaralandı.

NETANYAHU GÜNÜMÜZÜN NAZİLERİ

Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazileri olarak isimlerini modern dönem canilerinin yanına ekletmişlerdir.

İnsanlığın vicdanında zaten mahkum olan bu katliamcıların uluslararası hukuk önünde de hesap vermeleri için gerekeni yapıyoruz, yapacağız.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ilk gününden itibaren tüm imkanlarımızı seferber ettik. Katıldığımız uluslararası toplantılarda Filistinlilerin sesi olduk. Yardımlarımız 40 bin tonu buldu. 3 bin tonluk yardım taşıyan bir gemi daha yarın ulaşacak.

1kapak-005.jpg

Yaklaşık 2 milyar nüfuslu İslam alemi, Filistin halkına kardeşlik görevini maalesef tam manasıyla yerine getirememiştir.

KATLİAMI UNUTTURMAYAN ÜLKELERİN BAŞINDAYIZ

Gazze'deki katliamı unutturmayan ülkelerin başında biz varız. Her kim hiçbir şey yapmıyorlar diyorsa, kul hakkına giriyorlardır. Aziz milletimize yönelik bir hakarettir.

Tayyip Erdoğan 15 yıl önce katillerin yüzüne 'one minute' diyerek duruyorsa bugün de aynı yerde dimdik durmaktadır.

HAMAS TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR

21 yıl önce ABD'ye ilk yaptığım ziyarette bana Hamas'ı sordular, terör örgütü dediler. Hayır Hamas bir terör örgütü değil tam aksine direniş örgütü demiştim. O zaman başbakan değildim. Şimdi bize kalkıp da kimse Hamas için terör örgütü ifadesini kullandıramaz."

CUMHURBAŞKANINA HEDİYE

Erdoğan'a konuşmasının sonunda, oğlu ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan tarafından günün anısına hediye takdim edildi.

1kapak-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN