Bu nasıl vicdansızlık! Köpeğin uyuduğunu görmesine rağmen metrelerce sürükledi

Türkiye'de son yıllarda kadına ve hayvana şiddet adeta 'rutin' hale geldi. Esenyurt'ta, bir sürücü otomobilinin altında köpeğin uyuduğunu görmesine rağmen aracını çalıştırarak hayvanı metrelerce sürükledi. Görüntüler 'bu nasıl vicdansızlık' tepkilerine neden olurken site sakinlerinin veterinere götürdüğü yaralı köpeğin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Hayvana yönelik şiddet her geçen gün artmaya devam ediyor. Olay, 19 Temmuz Çarşamba günü Gökevler Mahallesi’ndeki bir sitede öğlen saatlerinde meydana geldi. Site içerisinde bir köpek, park halindeki bir otomobilin altında uyudu. Otomobil sahibi aracına bineceği sırada köpeği görmesine rağmen otomobili çalıştırıp köpeği metrelerce sürükledi.

ttt.jpg

Çevredeki başka sürücülerin tepkisiyle sürücü otomobili durdurdu. Otomobilin altından çıkan yaralı köpek çevredekiler tarafından veteriner kliniğine götürüldü. Sürücü ise bir süre sonra otomobilden inerek aracında hasar olup olmadığını kontrol etti.

tyt.jpg

Köpeğin tedavisi ise sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN