Almanya’da düğün konvoyu trafiği felç etti... Polis araçlara el koydu

Almanya’da düğün konvoyu trafiği felç etti... Polis araçlara el koydu

Türk düğün konvoyu, Almanya'nın Köln şehirindeki A4 otoyolunu kapatarak trafiği felç etti. Üç şeridi kapatan konvoya müdahele eden Alman polisi, konvoydaki araçlara ve sürücülerin ehliyetlerine el koydu.

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletindeki Köln şehrinde bir Türk düğün konvoyu, A4 otoyolunda trafiği durma noktasına getirdi.

Olay, 25 Ağustos Pazar günü, Düren yakınlarında saat 14.50 civarında yaşandı. Konvoydaki araçlar, otoyolun üç şeridini aynı anda kapatarak trafiğin akışını engelledi.

Sonhaber'de yer alan habere göre, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, konvoydaki araçları “Rur-Scholle-Nord” dinlenme alanına doğru yönlendirdi.

POLİS BEŞ ARACA EL KOYDU

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından toplamda beş araca el koydu ve sürücüler hakkında yasal işlem başlattı.

El konulan araçların sürücülerinin yaşlarının 20, 23, 24, 25 ve 36 olduğu açıklandı. Ayrıca, sürücülerin ehliyetlerine de el konuldu.

Gelin ve damadın ise düğün alayındaki birkaç kişi ile birlikte bir araca bindirilerek düğün salonuna gitmesine izin verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (37)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
37 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN