ALES giriş belgeleri erişime açıldı

ALES giriş belgeleri erişime açıldı

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (ALES) katılacak adayların sınava giriş belgeleri erişime açıldı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 28 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'nın (2024-ALES/2) aday yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, adaylar sınava girecekleri bina ve salon bilgilerine erişebilecekler.

SINAVA GİRİŞ BELGELERİ ERİŞİME AÇILDI

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin resmi web sitesi olan "https://ais.osym.gov.tr" adresinden edinebilecekler.

SINAV SAATİNE DİKKAT

ÖSYM, sınav günü için adaylara önemli bir uyarıda bulundu. 28 Temmuz'da yapılacak 2024-ALES/2 sınavı için adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN