Adana, Bilecik, Bingöl, Bursa, Gaziantep ve birçok ile uyarı! Bugün başlıyor: Haberi olmayan sıkıntı yaşayacak

Adana, Bilecik, Bingöl, Bursa, Gaziantep ve birçok ile uyarı! Bugün  başlıyor: Haberi olmayan sıkıntı yaşayacak

İnternet kesintileri, modern toplumun yaşam biçimini ve işleyişini derinden etkiledi. Başta Adana, Bilecik, Bingöl, Bursa, Gaziantep olmak üzere birçok şehre uyarı yapıldı. İşte ayrıntılar...

Günümüz dünyasında, internet hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. İletişimden eğlenceye, iş dünyasından eğitim sistemine kadar birçok alanda internetin rolü hayati öneme sahiptir. Ancak, her ne kadar teknolojik altyapı gün geçtikçe gelişse de, internet hizmetleri dünya genelinde zaman zaman kesintilere uğramaktadır. Türkiye'nin bazı bölgelerinde internet kesintisi yaşandı. Yaşanan internet kesintisini vatandaş sorgulamaya başladı.

Yaşanan internet kesintisi, Türk Telekom’un web sitesi üzerinden duyurulurken kesintinin kaynağı olarak planlı bir çalışmadan söz edildi. Web sitesinden yapılan duyuruda aynı zamanda “İnternet kesintisi ne kadar sürecek, ne zaman bitecek?” konusunda da bilgilendirme yapıldı.

İNTERNET KESİNTİSİ HANGİ İLLERDE?

1-002.png

2-002.png

3-001.png

4-001.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN