65 yaş üzeri vatandaşlara müjde! Belediye yaptı, yaşlılar sevindi: Yüzde 25 indirim geliyor

65 yaş üzeri vatandaşlara müjde! Belediye yaptı, yaşlılar sevindi: Yüzde 25 indirim geliyor

65 yaş üzeri vatandaşlara müjdeli haber belediyeden geldi! Yaşlıları sevindirecek hareket! Yüzde 25 indirim geliyor...

Muğla Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım hizmetlerinde önemli bir düzenlemeye imza attı. 65 yaş ve üstü vatandaşlar için mevcut ücretsiz toplu ulaşım uygulamasına ek olarak, 60-65 yaş arasındaki vatandaşlar ve öğretmenler için indirimli tarife uygulamasına geçildi.

YENİ İNDİRİM ORANI

indirim-1.webp

Muğla il genelinde, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan kararla, 60-65 yaş arasındaki vatandaşlar ve öğretmenler toplu ulaşım araçlarından yüzde 25 indirimli olarak yararlanabilecek. Bu indirimli uygulama, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve denetimindeki özel toplu taşıma araçlarında geçerli olacak.

Yeni düzenlemeye göre, Muğla il genelindeki toplu taşıma araçlarında standart indi-bindi ücreti 23 TL olarak belirlenmişti. Ancak, 60-65 yaş arası vatandaşlar ve öğretmenler bu hizmeti 17 TL'ye kullanabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN