4 çocuk annesi Elif işyerinde bıçaklanmış halde bulundu: Katil yine tanıdık

4 çocuk annesi Elif işyerinde bıçaklanmış halde bulundu: Katil yine tanıdık

Kadın cinayetleri durdurulamıyor. Konya'da meydana gelen korkunç bir olayda, 4 çocuk annesi Elif Ceren Arslan, çalıştığı masaj salonunda bıçaklanarak hayatını kaybetti. Yapılan geniş çaplı soruşturma sonucunda, cinayetin faili olarak Elif Ceren Arslan'ın eski sevgilisi Emrah Demirkıran tespit edildi. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Demirkıran, tutuklandı. Ölen kadın ve şüpheli arasında daha önce yaşanan tartışmalar ve uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi.

Konya'da meydana gelen korkunç bir olayda, 4 çocuk annesi Elif Ceren Arslan, eski sevgilisi tarafından vahşice katledildi. Olay, dün öğle saatlerinde Selçuklu ilçesindeki bir masaj salonunda yaşandı. Masaj salonunda çalışan Elif Ceren Arslan, göğsünden aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

Polisin yaptığı incelemelerde, cinayetin faili olarak Elif Ceren Arslan'ın eski sevgilisi Emrah Demirkıran tespit edildi. Daha önce Arslan'a şiddet uygulayan ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Demirkıran, cinayeti işlediğini itiraf etti.

DHA'da yer alan habere göre masaj salonu sahibi Vedat D., iş yerine geldiğinde anahtarın kapının üstünde olduğunu fark etti. İçeriye giren Vedat D., çalışanı olan 4 çocuk annesi Elif Ceren Arslan’ı (30) kanlar içerisinde yerde buldu.

GÖĞSÜNDEN DEFALARCA BIÇAKLANMIŞ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Elif Ceren Arslan’ın göğüs bölgesinden defalarca bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Arslan’ın cesedi, otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

ŞİDDET NEDENİYLE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALMIŞ

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Arslan’ın birkaç gündür masaj salonunda kaldığını, kendisini darp eden eski sevgilisi Emrah Demirkıran için uzaklaştırma kararı aldırdığı belirlendi.

ZANLI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Şüphe üzerine gözaltına alınan Demirkıran, cinayeti itiraf etti. Emniyette işlemleri tamamlanan Emrah Demirkıran, adliyeye sevk edildi.

ESKİ SEVGİLİ TUTUKLANDI

Demirkıran, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Elif Ceren Arslan’ın cenazesinin de Balıkesir'e gönderileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN