El Chapo'ya yardım eden altı kişi yakalandı- El Chapo kimdir?

El Chapo'ya yardım eden altı kişi yakalandı- El Chapo kimdir?

Üç ay önce kaldığı yüksek güvenli cezaevinden kaçmayı beceren dünyaca ünlü Meksikalı uyuşturucu baronu El Chapo’ya yardım eden altı kişi, polisler tarafından yakalandı.

Dünyaca ünlü Meksikalı uyuşturucu baronu El Chapo üç ay önce kaldığı yüksek güvenlikli cezaevinden tünel kazıyarak kaçmayı başarmıştı. O günden bu yana Meksika hükümeti ile sıkı çalışma içerisinde olan polisler baronu yakalayabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Toplam altı kişi tutuklandı

Gece saatlerinde baskın gerçekleştiren özel polis ekibinin yakaladığı altı kişinin arasında El Chapo'nun kaynının da bulunduğunu bildiren avukat Arley Gomez "El Chapo’nun kaçmasında yardımcı olan toplam altı kişi gece saatlerinde polis baskını sırasında tutuklanarak cezaevine götürüldü. Aralarında El Chapo’nun kaynı da bulunuyor" diye açıklama yaptı. 

Polisler ölüsünü veya dirisini yakalayabilmek için çalışıyor

Uzun süre önce uyuşturucu çetelerine savaş açan Meksikan hükümeti en büyük baron olan El Chapo'nun ölüsünü veya dirisini yakalayabilmek için her şeyi yapacaklarını ifade etti.

El Chapo kimdir

İnterpol, CIA ve Meksika güvenlik birimleri tarafından aranan dünyaca ünlü uyuşturucu baronu El Chapo, kaldığı yüksek güvenlikli cezaevinden üç ay önce kaçmayı başardı. Forbes dergisine göre El Chapo Meksika'nın en zengin 10'uncu insanı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN