Ucuz kurban almak isteyen buraya gidebilir! Belediye başkanı 'piyasaya inat' dedi, fiyatları duyurdu

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşların kurbanlık arayışı devam ediyor. Fiyatların oldukça pahalı olduğu bu dönemde ucuza kurbanlık almak isteyenler buraya gidecek. Belediye Başkanı ‘piyasaya inat’ diyerek fiyatları duyurdu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bu yıl Kurban Bayramı 16 Haziran ile 19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak. Sayılı günlerin kaldığı Kurban Bayramı için vatandaşlar kurbanlık aramaya hala devam ediyor. Fiyatların oldukça yüksek seviyelerde olmasından dolayı birçok kişi kurbanlık alımını son günlere bıraktı. Bu kapsamda o belediye piyasaya karşı daha uygun fiyatlı kurbanlık satışı yaptığını duyurdu. Ucuza kurban almak istiyorsanız buraya göz atabilirsiniz.

yeni-proje-8.jpg

YÜKSEK KURBANLIK FİYATLARINA KARŞI ADIM

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek kurban fiyatlarına karşı önemli bir adım atarak vatandaşların bütçesini düşünen bir uygulama başlattı. Bu kapsamda Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala, Şahinbey bölgesinde indirimli kurban satış noktaları açtı. Van beyazı cinsi kilogram fiyatı 210 TL, mor toklu cinsi kilogram fiyatı ise 200 TL olan kurbanlıklar, piyasa fiyatlarından yaklaşık 30 TL daha uyguna vatandaşlara sunuluyor.

yeni-proje-9.jpg

İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hemşerilerine müjdeyi verdi. Tahmazoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli Hemşehrilerim,

İlçemizin 3 farklı noktasında kurban satışlarımıza başladık.

Mor toklu: 200 TL

Van Beyazı: 210 TL

1. Dumlupınar Mahallesi Yeşilvadi Bulvarı

2. Şahinbey Parkı yanı

3. Akkent Mahallesi 12 nolu cad. (Şahinbey Millet Camii civarı) satış noktalarımızdan alabilirsiniz.

Hayırlı olsun, bayramınız mübarek olsun.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN