Türkiye'nin en ünlü şirketleri arasındaydı, satıldı! Ne Arap ne Japon, yeni sahipleri şaşırttı

Türkiye'nin en ünlü şirketleri arasındaydı, satıldı! Ne Arap ne Japon, yeni sahipleri şaşırttı

Türkiye'de varlık gösteren ve en ünlü şirketler arasında bulunan o şirketin satıldığı ortaya çıktı. Yeni sahiplerini duyanlar ise şaşkına döndü. Bu defa ne Araplar ne de Japonlar şirketi satın aldı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Halk TV’de Yer alan habere göre Türkiye merkezli vize danışmanlık şirketi olan İDATA, Milyarlarca Türk lirası karşılığında satıldı. Üstelik bu defa şirketi satın alan ülke duyanları şaşırttı. İşte Türkiye’nin ünlü şirketini satın alan ülke…

yeni-proje-10.jpg

2 MİLYAR 838 MİLYON 510 BİN TÜRK LİRASINA SATILDI

Söz konusu şirket 2 milyar 838 milyon 510 bin liraya satıldı. Öte yandan İDATA ve onba bağlı olan ortakların yüzde 100 hisseleri BLS International FZE ve tamamen sahip olduğu BLS International Holding Anonim Şirketi aracılığıyla devredildi.

yeni-proje-11.jpg

Şirketi satın alan BLS ise vize ve konsolosluk hizmetleri alanında daha ileri gitmeyi ve gelişmeyi hedefliyor. BLS, iDATA'nın mevcut anlaşmalarını ve ofislerini kendi global ağına entegre ederek Avrupa'daki müşteri hükümetlerine daha geniş kapsamlı hizmet sunmayı planlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN