Toyota Corolla Çılgın Mart İndirimi Başladı! Hyundai ve Ford Bu İndirimlere Yetişemez! İşte Toyota Corolla Mart Fiyat Listesi

Toyota Corolla Çılgın Mart İndirimi Başladı! Hyundai ve Ford Bu İndirimlere Yetişemez! İşte Toyota Corolla Mart Fiyat Listesi

Dünyanın en çok otomobil satan firması Toyota Türkiye'ye özel müthiş bir kampanyaya imza attı. Çip krizi ve artan vergilerle birlikte araba almak Türkiye'de neredeyse imkansız hale gelmişken Toyota dikkat çeken bir kampanyaya imza attı. Rusya'ya uygulanan ambargonun da eklenmesiyle birlikte önümüzdeki aylarda araba fiyatlarına müthiş bir zam beklenirken, Toyota amiral modeli Corolla Hatchback Hybrid'de rakiplerini geride bırakacak bir kampanya düzenledi.

Dünyada yaşanan çip krizi nedeniyle otomobil almak neredeyse hayal olurken, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgali de tuz biber ekti. Dünyanın Rusya'ya yönelik uyguladığı ambargo nedeniyle otomotiv sektöründe oldukça fazla kullanılan lityum, alimünyum ve nikel bulmak da zorlaşacak. Lityum, alimünyum ve nikelin en büyük tedarikçisi olan Rusya'nın ambargoya maruz kalması, otomotivde fiyatların daha artmasına neden olacak. Dünyanın en büyük otomotiv üreticisi olan Japon Toyota firması yeni zamlar öncesinde, kampanyasıyla tüketiciler için müthiş bir alım fırsattı yarattı. Yeni Toyota Hatchback Hybrid modelinde 220 bin lirayı bulan indirim, uzmanlar tarafından 'kaçırılmayacak fırsat' olarak yorumlandı.

toyota-corolla-001.jpg

SIFIR ARAÇ ALMAK İÇİN SON FIRSAT

Sıfır otomobil almak isteyenler için Toyota müthiş bir kampanyaya imza attı. Toyota söz konusu modelde fiyatı en üst pakette 942 bin 900'den 723 bin 700 liraya düşürdü. Rusya'ya yönelik yaptırımlarla birlikte otomotiv sektörüne gelecek zamlar öncesinde 219 bin liralık indirim, alım fırsatı olarak değerlendirildi.

Türkiye'de üretimini sürdüren nadir firmalardan Toyota, Corolla modelini Avrupa'ya Sakarya'daki fabrikasından ihraç ediyor. Türkiye'de ilk Hybrid modellerden biri olan Toyota Corolla, kısa sürede otomobil severlerin gözdesi haline geldi. Benzin ve elektriği bir arada kullanması, artan akaryakıt fiyatları karşısında kullanıcıların dikkatini çekti.

BAGAJ HACMİYLE OLDUKÇA İDDİALI

Toyota Corolla Hybrid'in yeni modelinin tasarımı da sportif ve şık tasarımıyla oldukça iddialı. Toyota Corolla Hybrid 470 litrelik bagajıyla da rakipleriyle arasında fark yaratıyor.

İki kasa modeliyle (Hatchback-Sedan) Türkiye'de satılan Toyota Corolla Hybrid; Dream, Flame ve Passion paketleriyle otomotiv severlerin beğenisine sunuldu.

toyota-corolla-3.jpg

YAKITI KOKLUYOR

Fabrika verilerine göre yüz km'de 3,5 litre bezin tüketimi yapan Toyota Corolla Hybrid, düşük tüketimiyle akaryakıt fiyatları karşısında ezilen vatandaşlara cazip bir seçenek sunuyor. Toyota Corolla Hybrid, 100 km/s hıza 10.9 saniyede çıkarak ortalama bir performans sunuyor.

1.8'lik benzinli atmosferik motor kullanılan Toyota Corolla Hybrid'de ayrıca 53 kW gücünde bir elektrik motor da yer alıyor. 1,8'lik otmosferik motor ve 53 kW'lik elektrik gücüne rağmen Toyota Corolla Hybrid'in 121 beygirlik güç üretmesi şaşkınlık yarattı. Toyota Corolla Hybrid'in tüm modellerinde e-CVT şanzıman kullanılıyor.

Toyota Corolla Hybrid'in en üst paketi olan Passion X-Pack'in bayi satış fiyatı 942.900 TL olurken ÖTV teşvikiyle birlikte 723.700 TL'ye düşüyor.

corolla22.jpg

İŞTE TOYOTA'NIN GÜNCEL MART SATIŞ FİYATLARI

Toyota Corolla Hybrid Dream e-CVT

Tavsiye edilen liste fiyatı: 807.800 TL---ÖTV teşvikli fiyatı: 651.850 TL

Toyota Corolla Hybrid Dream X-Pack e-CVT

Tavsiye edilen liste fiyatı: 849.200 TL---ÖTV teşvikli fiyatı: 651.850 TL

Toyota Corolla Hybrid Flame e-CVT

Tavsiye edilen liste fiyatı: 840.600 TL---ÖTV teşvikli fiyatı: 645.250 TL

Toyota Corolla Hybrid Flame X-Pack e-CVT

Tavsiye edilen liste fiyatı: 875.500 TL---ÖTV teşvikli fiyatı: 672.000 TL

Toyota Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Tavsiye edilen liste fiyatı: 942.900 TL---ÖTV teşvikli fiyatı: 723.700 TL

1.5 Dream Multidrive S

Tavsiye edilen liste fiyatı: 457.150 TL---ÖTV teşvikli fiyatı: 441.350 TL

1.5 Dream X-Pack Multidrive S

Tavsiye edilen liste fiyatı: 485.350 TL---ÖTV teşvikli fiyatı: 468.600 TL

1.5 Dream X-Pack Multidrive S

Tavsiye edilen liste fiyatı: 485.350 TL---ÖTV teşvikli fiyatı: 468.600 TL

1.5 Flame X-Pack Multidrive S

Tavsiye edilen liste fiyatı: 512.950 TL---ÖTV teşvikli fiyatı: 494.950 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN